Hospital Veterinari Costa Brava

C/ De la metal·lúrgia 16
17200 Palafrugell

Urgències 24h

A l´Hospital Veterinari Costa Brava de Palafrugell, oferim un servei veterinari d´urgències a Girona 24 hores. Atenem pacients de proximitat de l´Empordà i el Gironès, però també casos clínics de tota la província de Girona i Barcelona.

Com a professionals compromesos amb la salut i el benestar animal, entenem que les emergències mèdiques poden passar en qualsevol moment. Per això donem atenció veterinària a Palafrugell les 24 hores del dia els 365 dies de l’any per atendre les necessitats més greus dels teus companys de vida.

El nostre equip veterinari està altament qualificat i preparat per gestionar una àmplia gamma d’emergències veterinàries, des de traumatismes fins a problemes de salut crítics. Amb tecnologia avançada i instal·lacions modernes, estem equipats per proporcionar diagnòstics ràpids i encertats, així com tractaments eficaços en situacions crítiques.

URGÈNCIES
VETERINÀRIES 24H

Atenció 24/7 per al teu millor amic. Serveis d'urgències 24h, 365 dies l'any al nostre hospital veterinari de l'Empordà.

HOSPITALITZACIÓ
I UCI

Servei d'UCI , d'hospitalització i atenció de guàrdia 24 hores per aquells animals que necessiten tractament continu per la gravetat de la seva patologia o per la recuperació del postoperatori.

PROVES
DIAGNÒSTIQUES

Laboratori i àmplia gamma de tècniques i equipaments d´última generació per assegurar resultats ràpids i precisos en el diagnòstic de diverses patologies.

Serveis veterinaris a Palafrugell

Estàs interessat en algun servei?

Posa't en contacte amb nosaltres per a atendre't personalment i resoldre els teus dubtes.
Skip to content