Hospital Veterinari Costa Brava

C/ De la Metal·lúrgia 16
17200 Palafrugell
L’hospital

L’hospital

Atenció veterinària des del 1995

Des de l’any 1995 estem ubicats a Palafrugell per atendre les necessitats mèdiques de mascotes de l’Empordà i el Gironès, així com urgències i casos clínics que ens arriben de tota la província de Girona i Barcelona. Estem especialitzats en animals de companyia i en espècies exòtiques. A través d’un equip professional amb experiència i dedicació, oferim serveis veterinaris a Girona d’alt nivell que incorpora constantment les darreres tècniques i coneixements desenvolupats en la medicina veterinària per poder tenir cura dels nostres pacients amb els millors resultats.

L’Hospital veterinari Costa Brava de Palafrugell està format per un equip de professionals altament qualificats per atendre tot tipus de mascotes, ja sigui en horari convencional o d’urgències, i que presentin qualsevol tipus de patologia. Veterinaris, auxiliars i recepcionistes formen un equip unit i ben entrenat, i tenen un sentiment d’estimació cap als animals que els fa cada dia que passa més motivats per aprendre i millorar en la seva professió.

Equip de professionals d'Equip Hospital Veterinari Costa Brava de Palafrugell

La nostra història

A l’any 1995, la Núria i en Lluís varen fundar el Centre Veterinari Costa Brava on van posar els fonaments del que ara és el nostre Hospital, un lloc de referència a les nostres comarques gironines que no hagués estat possible sense els veterinaris experts que s’han anat sumant al projecte. En aquell temps només tenien un sol objectiu, que era poder desenvolupar i gaudir de la seva gran passió, la medicina veterinària. Els inicis no varen ser gens fàcils,  però hi havia una gran il·lusió en el projecte que anava creixent amb la gratitud dels tutors dels animals que visitavem i la perseverança per a tirar endavant aquest somni. Això va fer que en poc temps refermessin el seu lloc de feina i poguessin pensar en la construcció d’un nou centre que els hi permetés donar més qualitat de servei al seus pacients, per poder seguir amb la formació i creixement professionals, i en la creació d’un equip que compartís les seves inquietuts.

D’aquesta manera,  l’any 2002 varen crear una nova seu, l´Hospital Veterinari Costa Brava en un local més equipat i espaiós que ens va permetre ja formar un equip ampli de professionals. A partir de l’any 2010 vam començar a donar el servei de 24h/7dies a la setmana, que va significar un punt d’inflexió en  l’atenció dels pacients i en l’organigrama del centre. Amb el temps, varem anar ampliant els serveis que oferiem i també el nombre de professionals i especialistes que hi treballàven, conduint-nos a la creació el 2023 d’una nova seu amb tecnologia mèdica i instal·lacions capdavanteres al nostre país, amb un servei integral en la Medicina de Petits Animals i Exòtics.

ATV amb gos a Equip Hospital Veterinari Costa Brava de Palafrugell

Valors i objectius

Al nostre hospital veterinari de Palafrugell ctualment comptem amb una infrastructura d’equip molt gran que fa que cadascú de nosaltres es responsabilitzi d’una especialitat diferent. Estem en formació constant per tal d’aquirir els darrers coneixements en medicina veterinària i també dediquem part del nostre temps en formar als veterinaris interns del centre que inicien la seva etapa professional. Una de les nostres principals dedicacions és donar suport i ajuda a d’altres centres veterinaris referidors, però sempre amb el mateix objectiu que fa quasi bé 30 anys: desenvolupar amb passió la medicina veterinària i poder oferir la millor atenció als nostres pacients.

Equip

Som professionals de la medicina veterinària per una raó: ens agraden els animals i volem tenir cura de la seva salut i del seu benestar. Per poder arribar als nostres objectius hem creat un equip humà format per veterinaris i personal auxiliar, per tal de donar un servei de qualitat i treball en equip.

Veterinaris

Veterinaria Nuria Hospital Veterinari Costa Brava de Palafrugell

Núria Nebot Sierra

Llicenciada en veterinària a la Universitat Autònoma de Barcelona l’any 1994 responsable de la Direcció Mèdica del centre. Certificada European Medicina Interna (GPCert Internal Medicine) l’any 2017, Certificada Europea en Oncologia l’any 2019 (GPCert Oncology),  ha realitzat postgrau d’ensdoscòpia al Centre de mínima invasió de Càceres (2016) i el postgrau d’Ifevet de Medicina Interna l’any 2021. Ha asssitit a diversos congressos nacionals i intenacionals de les seves especialitats.

Les seves àrees d’interès són l’oncologia, els transtorns hematològics i la medicina felina. És membre d’AVEPA d’Oncologia i de Medicina felina.

Veterinari Lluís Hospital Veterinari Costa Brava de Palafrugell

Lluís Turet i Rodas

Veterinari col·legiat al Col·legi Oficial de Veterinaris de Girona amb el número 621, llicenciat en veterinària a la Universitat Autònoma de Barcelona l’any 1993, realitza tasques de coordinació i administració del centre. És el responsable de l’Àrea Quirúrgica, és membre del GEVO- grup d’especialistes veterinaris ortopedes i del SETOV- Societat Espanyola d’Ortopedes i Traumatòlegs Veterinaris. Va cursar el postgrau d’Oftalmologia Veterinària de la UAB, ha cursat diferents cursos de postgrau de cirurgia traumatològica, artroscòpia i laparoscòpia.

Les seves àrees d’interès són la cirurgia correctora de malucs i la cirurgia de lligaments creuats del genoll.

Veterinaria Marta Hospital Veterinari Costa Brava de Palafrugell

Marta Pèlach i de Ribot

Col·legiada al Col·legi de Veterinaris de Girona amb el número 924, llicenciada en Veterinària per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) l’any 2008. Certificada en cardiologia per l’European School of Advanced Veterinary Studies (ESAVS) i la Universitat de Luxemburg (2022). Actualment en procés d’acreditacio d’AVEPA en l’especialitat de cardiologia. 

Ha publicat en revistes nacionals i europees i és autora del llibre “Diagnóstico ecográfico en pediatría de pequeños animales”.  Les seves àrees d’interès són la cardiologia i el diagnòstic per imatge.

Veterinària Judit Hospital Veterinari Costa Brava de Palafrugell

Judit Clopés Fornaguera

Veterinària col·legiada al Col·legi de Veterinaris de Girona amb número 1237, llicenciada en Veterinària a la UAB l’any 2020. Les seves àrees d’interès són la medicina intensiva i la cirurgia de teixits tous. Actualment finalitzant el Certificat Europeu d’UCI.

Veterinaria Laura Hospital Veterinari Costa Brava de Palafrugell

Laura Bordas Bruch

Veterinària col·legiada al Col·legi de Veterinaris de Girona amb el número 1248, graduada en Veterinària a la UAB l’any 2020.

Les seves àrees d’interès son la medicina d’urgències i la cirurgia, actualment cursant el postgrau d’Ifevet d’UCI.

Elena Alameda veterinaria de Hospital Veterinari Costa Brava

Elena Alameda López

Veterinària col·legiada al Col·legi de Veterinaris de Girona número 1117. Llicenciada en Veterinària l’any 2014 per la Universitat Complutense de Madrid. Certificada en cirurgia (GPCert Small Animals Surgery) l’any 2020. Actualment està pendent d’avaluació del postgrau de cirurgia avançada (GPCert Advanced in Soft tissues surgery).

Membre d’AVEPA i del grup d’especialistes GECIRA (cirurgia de teixits tous). Ha assistit i participat a diferents congressos d’àmbit nacional.

Les seves àrees d’interès són la cirurgia oncològica i reconstructiva i la cirurgia toràcica, on li agradaria continuar aprofundint la seva especialització.

Patricia Montoliu veterinaria Neurologia Hospital Veterinari Costa Brava

Patrícia Montoliu

Es va llicenciar per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) l’any 2000. Va realitzar la Residència en Neurologia i Neurocirurgia a l’Hospital Clínic Veterinari de la UAB, i va obtenir el títol de Diplomada pel Col·legi Europeu de Neurologia Veterinària (ECVN) el 2006.

Des del 2006 fins al 2023 treballa a Barcelona exclusivament en el diagnòstic i tractament de malalties del sistema nerviós, a Diagnosi Veterinària, Hospital Veterinari Balmes, Neurocat Veterinaris i Anicura Ars Veterinària. Ha realitzat substitucions a hospitals veterinaris del Regne Unit. L’any 2024 s’incorpora a l’equip de l’Hospital Veterinari Costa Brava.

És membre de l’European College of Veterinary Neurology (ECVN) i membre acreditat de l’Associació de Veterinaris Espanyols d’Especialistes en Petits Animals (AVEPA). Ponent habitual cursos i congressos, compta amb diverses publicacions a revistes científiques internacionals i és coeditora del llibre Neurología Canina i Felina.

Xavier Valls especialista exòtics amb tortuga a Hospital Veterinari Costa Brava de Palafrugell

Xavier Valls Badia

Xavier Valls ofereix els serveis especialitzats d’interpretació de radiografies, ecografies i TACs, anàlisis de sang i coprològiques, ecografia, endoscòpia i microcirurgia d’animals exòtics. 

Els més de 25 anys d’experiència dedicats en exclusiu a la medicina i cirurgia d’aus, rèptils i mamífers exòtics li permeten oferir serveis especialitzats en el camp de la medicina, tècniques de laboratori, cirurgies i mètodes de diagnòstic per imatge per als animals exòtics.

Veterinaria Irene Hospital Veterinari Costa Brava de Palafrugell

Irene Guisasola Saguer

Veterinària col·legiada al Col·legi de Veterinaris de Girona amb el número 915, i llicenciada en Veterinària a la Universitat Autònoma de Barcelona l’any 2007. La seva àrea de major interès és la dermatologia. La Irene ha realitzat diversos cursos i formació, entre els quals es pot destacar un postgrau en Medicina Interna, un internat a l’Hospital Istituto Veterinario di Novara i una posterior estada al departament de Dermatologia del mateix centre. 

María Dolores Torres Caballero

Llicenciada en veterinària per la Universitat de Córdoba, Diplomada en Oftalmologia Veterinària en la Universitat de París y Certificada en Estudis Superiors en ENV. Toulousse, Residència en el Col.legi Europeu d’Oftalmologia Veterinària (ECVO).Del 2008 al 2018 és la màxima responsable del Departament d’Oftalmologia d’Ars Veterinària( Barcelona). Membre del REOVVA, SEO i SEOVET i forma part del comité científic de SEOVET. Acreditada en Oftalmologia per AVEPA. Ha estat ponent en diferents conressos nacionals, europeus i americans.Magda Vila Baranera, administrativa, ha realitzat curs de capacitació d’Ifevet d’atenció al client i venta i curs de nutrició clínica del gos i gat a Vetformación.

Auxiliars

Recepcionista Mireia ospital Veterinari Costa Brava de Palafrugell

Mireia Displàs Gómez

Recepció

Administrativa, graduada en Grau de Comunicació Cultural i CFGS de Turisme, ha realitzat el curs d’Ifevet de Capacitació en atenció al client, gestiona l’organigrama d’horaris dels veterinaris i és la responsable de la tramitació de la documentació oficial i de les xarxes socials del centre.

Recepcionista Magda Hospital Veterinari Costa Brava de Palafrugell

Magda Vilà Baranera

Recepció

Va realitzar els primers cursos a la Universitat d’Enginyeria Agropecuària a la UDG, però finalment va decidir formar-se en l’atenció dels pacients animals i els seus tutors. Ha realitzat diferents cursos de nutrició pràctica de gossos i gats, així com d’atenció al públic i vendes per a ATV de VetFormación.

Auxiliar Xènia Hospital Veterinari Costa Brava de Palafrugell

Xènia Mató Cano

Auxiliar

Auxiliar veterinària titulada com a ATV l’any 2007 a l’Institut Mister Guau, des d’aquest mateix any forma part de l’equip de l’Hospital i és la coordinadora dels auxiliars del centre i s’encarrega de les xarxes socials. Ha realitzat diferents cursos nacionals d’ATV a AVEPA i AMVAC, i ha cursat el curs d’Ifevet d’urgències veterinàries. Acreditada com  a operadora d’instal.lacions de Rx per ACPRO, ha realitzat formació dins del món de la rehabilitació i ha fet estades d’aquesta especialitat en diferents centres de Barcelona.

Auxiliar Erika Hospital Veterinari Costa Brava de Palafrugell

Erika López Bender

Auxiliar

Auxiliar veterinària, titulada com a Auxiliar d’Infermeria d’humana (formació pràctica a l’Hospital Josep Trueta de Girona). Auxiliar Tècnica de Veterinària (ATV) amb formació realitzada a VetFormación. Interès d’especialització en Fisioteràpia i Rehabilitació d’animals i Etologia Felina.

Auxiliar Meritxell Hospital Veterinari Costa Brava de Palafrugell

Meritxell González Ballell

Auxiliar

Grau en Nutrició Humana i Dietètica per la Universitat de Barcelona, títol d’Auxiliar Tècnic Veterinari per la Fundació Hospital Clínic Veterinari UAB, especialitzada en l’àrea d’hospitalització i urgències de petits animals. Ha assistist a diversos congressos nacionals d’ATV.

Auxiliar Sara Hospital Veterinari Costa Brava de Palafrugell

Sara Valdivieso Cortadella

Auxiliar

Graduada en Biologia per la Universitat de Barcelona, Màster en Primatologia per la Universitat de Girona, títol d’Auxiliar Tècnic Veterinari per CIM Formación. La seva àrea d’interès és la monitorització anestèsica, actualment està realitzant formació reglada en aquest camp.

Auxiliar Noelia Hospital Veterinari Costa Brava de Palafrugell

Noelia Carrillo Cortés

Auxiliar

Va estudiar 3 anys de Biologia a la Universitat de Barcelona. Assistent tècnic veterinari titulada en el centre d’estudis Implika l’any 2016. La seva àrea d’interès és la fisioterapia, rehabilitació animal i el tractamnet de medicina alternativa per a animals.

Titulada en acupuntura i medicina tradicional xinesa per a gossos i gats en Acupcan l’any 2022.

Titulada en fisioteràpia i rehabilitació d’animals de companyia a VetFormacion any 2023.

Titulada en teràpia Reiki per a animals a Vida natural animal l’any 2020.

Titulada en comunicació animal entre espècies amb la mestra Anna Freijomil l’any 2020.

Titulada en teràpia flors de bach per a animals en Vida natural animal l’any 2023.

Auxiliar Kendra Hospital Veterinari Costa Brava de Palafrugell

Kendra López de Catalayud

Auxiliar

Titulada d’Auxiliar Clínic Veterinari i d’Auxiliar Tècnic Veterinari a l’academia CIM Formación (2021-2022). Completa la seva formació amb l’assistència a congressos d’AVEPA. Actualment formant-se en el programa d’hospitalització avançada. Amb gran interés en animals exòtics i urgències.

Ves al contingut