Hospital Veterinari Costa Brava

C/ De la metal·lúrgia 16
17200 Palafrugell

Cardiologia

Tenim un equip de veterinaris experts en el diagnòstic i tractament de problemes del cor i sistema cardiovascular i cardiorespiratori dels animals, com ara malalties valvulars, malalties cardíaques congènites, insuficiència cardíaca i molts altres problemes relacionats. Utilitzem una combinació de diferents proves per a obtenir una imatge completa de la salut cardíaca dels animals.

Els nostres veterinaris especialistes en cardiologia utilitzen electrocardiogrames per a avaluar l’activitat elèctrica del cor i identificar anomalies en el ritme cardíac. A més, realitzem anàlisis de sang amb marcadors específics per a les patologies cardíaques per a obtenir informació detallada sobre la funció cardíaca i l’estat del cor dels animals.

Per a una visió més precisa de l’estructura i la funció cardíaques, realitzem radiografies del tòrax per a avaluar la grandària i forma del cor, així com per a identificar possibles anomalies. També utilitzem l’ecocardiografia, una tècnica d’imatge avançada que ens permet visualitzar en temps real les estructures del cor, la funció de les vàlvules i l’eficiència del bombeig sanguini.

Amb aquesta combinació de tècniques de diagnòstic, podem identificar de manera precisa i fiable les patologies cardíaques dels animals i establir un pla de tractament adequat.

Serveis veterinaris a Palafrugell

Estàs interessat en algun servei?

Posa't en contacte amb nosaltres per a atendre't personalment i resoldre els teus dubtes.
Skip to content