EQUIP HUMÀ

Som professionals de la medicina veterinària per una raó: ens agraden els animals i volem tenir cura de la seva salut i del seu benestar. Per poder arribar als nostres objectius hem creat un equip humà format per veterinaris i personal auxiliar, per tal de donar un servei de qualitat i treball en equip.

FUNDADORS HOSPITAL VETERINARI COSTA BRAVA

Núria Nebot Riera

Núria Nebot Riera

Veterinària Llicenciada a Bellaterra l’any 1994. Cofundadora i Directora Mèdica de l'hospital - DVM(Veterinary),GPCert(SAM),GPCert(Oncol).

Assumeix la Direcció Mèdica del centre coordinant i supervisant als diferents responsables de cada àrea.

La seva especialitat és la Medicina Interna (ESVPS- Postgrau en Medicina Interna per l’European School of Veterinary) on té especial interès per l’oncologia i els tractaments de quimioteràpia. També dirigeix el Departament de Neurologia i Endoscòpia (Màster d’Endocòpia Veterinària per la CCMI-Centre de Càceres de Mínima Invasió).

Lluís Turet Rodas

Lluís Turet Rodas

Veterinari Llicenciat a Bellatera l’any 1993. Gerent del centre i cofundador.

Realitza les tasques de coordinació i organització administrativa del centre.

Dirigeix l’Àrea Quirúrgic i és el responsable del Departament de Traumatologia (membre del GEVO-grup especialistes veterinaris ortopedes i de la SETOV-Societat espanyola de traumatòlegs i ortopedes veterinaris). També treballa al Departament d’Oftalmología (Postgrau en Oftalmologia Veterinària a la UAB).

Entre les seves àrees professionals d’interès hi ha la de cirurgia correctora de la displàsia de maluc i la cirurgia de lligaments creuats al genoll.

UN EQUIP DE PROFESSIONALS PREPARATS

L’Hospital veterinari Costa Brava està format per un equip de professionals altament qualificats per atendre tot tipus de mascotes, ja sigui en horari convencional o d’urgències, i que presentin qualsevol tipus de patologia. Ubicats a Palafrugell, rebem pacients de tota la comarca de l’Empordà i fins i tot de la província de Girona. Veterinaris, auxiliars i recepcionistes formen un equip unit i ben entrenat que té un sentiment d’estimació cap als animals que els fa cada dia que passa més motivats per aprendre i millorar en la seva professió.